Лекарите во Хјустон( Тексас) останале в неверување кога Телма Чиака за само девет минути родила шест бебиња. Таа на свет на 15 март донесе четири момчиња и две девојчиња.

Во болницата изјавиле дека шансите да се роди шесторка се еден спрема 1,47 милијарди. Бебињата биле родени помеѓу 4.50 и 4.59 минута.