Роберт Шаулиќ, вонбрачен син на фолк пејачот ангажирал адвокат и поднел барање за учество во оставинската постапка за наследството на таткото, пишува „курир.рс“.

Тој оваа одлука ја донел по наговор за сестрата по мајка.

Се уште не се знае што точно ќе бара Роберт бидејќи татко му имаше големо богатство кое сега ќе им припадне на неговите три законски деца како и на сопругата Гордана со која тој не е во најдобри односи.