Обраќање на премиерот Зоран Заев и директорката на Институтот Елена Јованова-Грујовска на меѓународната научна конференција „Македонскиот јазик – извор на научни истражувања (дома и надвор)”, во Амфитеатарот на Институот за македонски јазик „Крсте Мисирков” во Скопје.

ВО ЖИВО: Обраќање на премиерот Заев и директорката на Институтот Јованова-Грујовска на научната конференција за македонскиот јазик

Posted by Sloboden Pecat on Tuesday, October 20, 2020