Пејачката Теа Таировиќ е една од најбараните на Балканот  а за четири месеци ќе заработи дури 559.000 евра од тезги.

Теа во рамките на турнејата „Балканија“ има закажано дури 43 настапи низ Европа .Таа зема повеќе пари од нејзините колеги кои се многу подолго на сцената од неа. Добива во просек по 13.000 евра по настап!

Со оглед на тоа дека од 21 јануари до 27 мај закажала 43 тезги, само во тој период ќе заработи повеќе од половина милион евра!