Пејачката Тања Савиќ  го искоментира новиот брак на поранешниот сопруг Душан Јованчевиќ кој реши  повторно да се ожени. Пејачката не го криее разочарувањето и вели дека и е жал за таа жена.

 

– Жал ми е за таа жена. Моите синови немаат контакт со татко им каков што би требало да имаат. Што се однесува до мене, посакувам да имавме подобри односи.Децата веќе не ме прашуваат за него… единствено што можам да кажам е дека ми е многу тешко, но морам да се борам – изјави Тања.