Старлетата Александра Николиќ која во Македонија стана позната како девојка на Јетон Кривањева, убиениот криминалец во „Шиша бар“ на Кале, има полово пренослива болест.

Александра во моментов учестува во реалното шоу „Задруга“. Таму му се нафрли на новото момче Филип Цар дека ја заразил со некоја болест додека имале секс.

Марш.Поради тебе одам на доктор клошар еден. Поради тебе и оние твои ку..и. Да те е..м во уста-му дереше старлетата на момчето.