Жељко Јоксимовиќ по подолго време има нов хит. Песната се вика „Ела“ и е во негов стил од почетокот на кариерата. Во спотот Жељко е во џинс јакна, обетки,блештави кошули и се разбира згодни девојки. „Ela“ има и своја грчка верзија.

Слушнете ја