Старлетата Станија Добројевиќ веќе нема да се разголува за џабе. Таа стана член на еден познат сајт за возрасни на кој фотографиите се наплаќаат за секој преглед. Една клик на голите гради на Станија чинат 50 евра а со оглед на тоа што мажите се збеснати по нејзините гради Станија има можност да стане милионерка.

Таа ќе ги напушити реалните шоуа како и закачувањето слики на Инстаграм и ќе се посвети на новиот „бизнис“.