Српската старлета, Сораја Вучелиќ, повторно ја изненади јавноста кога одлучи да купи необичен домашен миленик.

Наместо куче или маче, Сораја одлучи да чува редок вид на минијатурна свиња, а задоволството да го набави прасето, што се вика Артур, ја чинеше околу 450 евра.

 

View this post on Instagram

 

Hello ?,this is my babe pig Arthur ?❤

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

 

View this post on Instagram

 

#thisbabyboy ?? #arthur

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on