Северина се наоѓа на голема турнеја која ќе ги опфати сите поголеми градови од поранешна Југославија. Ова е за нејзе многу тежок период кога ја загуби борбата за стараталество над синот Александар.

Утеха и дава мајката за затоа јавно и се заблагодари, но посебен момент беше кога на ред дојде песната „Родено мое“ посеветена на синот.

Оваа песна не ја пеам само за својот син туку за сите деца на светот и за нивните мајки-рече Севе по што се расплака.

 

View this post on Instagram

 

Zivot je borbeno polje ❤ #ljubavradjaheroje #severina #arenazageeb #rodjenomoje💞

A post shared by IVANA (@ivanaelenazg) on