Кристијан Голубовиќ прокоментира како поминала средбата со родителите на неговата вереница Кристина Спалевиќ.

Како што истакнува Кристијан, родителите на неговата избраничка се помлади од него, но тоа не го спречува да ги нарекува „мама и тато“.

Мајка и е 10 години помлада од мене, а татко и 7. Но јас ги викам мама и тато. Што ќе правам, и велам: „Мамо, подготви нешто да јадеме“. И денес ја викам мамо.

Кристијан ја изневери сопругата Ивана со Кристина, по што јавноста го осуди. Сепак, по напуштањето на Задругата, двајцата докажаа колку е силна нивната љубов, а неодамна добија и наследник, кого го нарекоа Константин.