На Инстаграм се појави нов тренд – тетовирани уши, како замена за пирсингот по цело уво или, едноставно, како дополнување за обетките.

Оваа хит-мода им се допадна на многумина, па сè тоа брзо се распространува на интернет. Прашање на време е кога овој тренд ќе дојде и кај нас.