Таа е мајка на две од најжешките и најубави жени на светот – Бела и Џиџи Хадид. Има 55 години, а за својот роденден во јануари годинава се ослободи од сите импланти, ботокс… Таа е Јоланда Хадид.

Кога станува збор за убавината, има непоколебливи убедувања:

Многу години потрошив за да ги поправам лошите одлуки во животот и пред да ја откријам слободата, што ја носи внатрешната убавина.