Аца Лукас и Јелена Карлеуша почнаа вистинска војна со зборови откако откако таа ја нападна Цеца Ражнатовиќ дека е сопруга на криминалец и оти носела алка за затвореници. На тоа Лукас жестоко и возврати на некогашната пријателка.

Кога застанав зад тебе во глупостите што ги правеше со Врањеш, Цеца ништо лошо не ми кажа. За какви криминалци ти пишуваш и зборуваш кога никој во својот љубовен  CV ги немал повеќе од тебе. Сакаш да набројувам. Одвратно-напиша Лукас.