Koга целата македонска естрада е замрена и речиси никој не издава нова песна, Владо Јаневски изглегува со нов хит.Се вика „Љуби љуби“. Песната е во брз денс ритам, а автор на музиката е Борис Џурџевиќ од групата Колонија кои се познати по вакви рефрени.

Слушнете ја