Можеби ќе ви биде лудо да слушнете дека некој е е подготвен да плати над 1.000 евра за нов iPhone, но некои не се двоумат да седа платат 2.000 евра за првиот iPhone од 2007 година.

Motorola DynaTAC 8000X од 1983 година може да достигне цена од над 400 евра а ако ја чувајте  старата Нокиа 3310 таа сега вреди 300 евра.

За таа пара вреди да побарата по фиоките.