Пејачот Дарко Лазиќ ја остави вереницата Марина Гагиќ која е во деветиот месец од бременоста. Таа се вратила кај своите родители откако Дарко и кажал дека не планира да се жени туку само да го признае детето.

Меѓу Дарко и Марина односите долго време биле заострени откако тој се вратил на стариот начин на живот, на алкохолот и кафеаните што за малку ќе го чинеа живот во сообраќајката.

Марина јасно му ставила дознаење дека на детето му е потребен здрав татко и оти не може да издржи да го гледа како се враќа пијан доцна во ноќта.