Анастасија Ражнатовиќ раскина со момчето со кое подолго време беше во врска.Иако таа изјавуваше дека е многу вљубена се чини дека на љубовта и дојде крај.

Иако таа никогаш не откри за кого станува збор, ќерката на Цеца со емотивен статус на Инстаграм покажа дека е тажна и дека сега сфатила што загубила.

Заради момчето, Анастасија дури и се иселеи од семјната куќа а сега најавува враќање кај мама Цеца.