Цеца и Богдан се навистина многу вљубени, открива „Курир.рс“. Таа летово има многу настапи во Црна Гора па тој и се придружи. Отеднуваат во најлуксузните хотели во Будва и одат само на приватни плажи.

Богдан е навистина внимателен кон неа, секое утро и носи кафе и ружа во кревет и навистина ја разгалил.

Нема да биде изненадување доколку тие почнат заедно да живеат бидејќи откако Вељко се ожени , а Анастасија замина да живее со момчето Цеца се чуствува осамено.