Босанскиот крал на севдалинките Халид Бешлиќ синоќа одржа концерт во „Борис Трајковски“. Неговите фанови со емоции ги дочекаа неговите хитови како „Романија“, „Први пољубац“, „Нечу нечу дијаманти“.

Еуфоријата настана со „Миљацка“ на која летаа чаши. Сепак 69 годишниот Халид веќе не може да се носи со долгите настапи и дека годините си го направиле своето.

Погледнете