Бугарската попфолк дива Марија знае точно кога да провоцира и да го привлече вниманието. Како најава за својата најнова песна таа објави неколку еротски фотографии.

На кадрите Марија е гола, а по целото тело и се залепени мали блескави сваровски кристали. Успеала и да ги избори, па сподели дека се повеќе од 4.500.

Фотките се дел од нејзината најнова песна насловена како „Најдобрата„, што треба многу скоро да биде и официјално промовирана.