Фута Радуловиќ е скршен по смртта на синот Лача. Неговите соседи велат дека тој е повеќе на гробишта отколку дома но сепак се изненадени од волјата за живот кој ја има.

Тој го загуби целото семејство и сега е потополно сам но вели дека продолжува.

Ме прашуваат како сум.Ја изгубив жената и двата сина.Боли секој ден.Продолжувам заради нов. Веќе имам некои проекти во главата-вели Фута.