Викторија Бејтман, економистка од Универзитетот Кембриџ, во интервју во радиото Би-би-си се соблече целосно гола.

Бејтман често пати објавува видеа на кои е гола, но кога се соблекла во студиото, водителот Џон Хемфрис, останал без зборови. Интервјуто се однесувало за брегзитот.

О гледам дека сте гола“, рекол Хемфрис и им опишал на слушателите дека Бејтман на телото има испишано: „Брегзитот ќе ја соголи Британија“. Целото интревју може да го погледнете тука.