Џенифер Лопез  доаѓа во Србија на приватна забава на познат бизнисмен кој за неа платил ни помалку ни повеќе туку 200.000 евра.

Кон крајот на мај ќе слета со приватен авион на белградскиот аеродром „Никола Тесла“, каде на пистата ќе ја чека луксузно возило кое ќе ја однесе до локацијата каде што ќе се одржи забавата.

Џенифер треба да биде на забавата два часа. Нејзиниот тим не побарал никакви дополнителни услови, само да нема медиуми ниту пак гостите да и пречат со разговори –