Пејачот Дарко Лазиќ искрено проговори за односот со својата поранешна сопруга Ана Стевиќ и оти има впечаток дека тој постојано ја фали а таа се однесува рамнодушно.

Беше туку кога требаше, ја донесе Лорена на концерт, но таа сега си го живее животот. Јас никогаш не ја изневерив со друга но се чуствував како г..но кога таа ме измани.И пак јас бев најлош-открива Дарко.