На социјалните мрежи се појави видео од настап на групата „Празни џебови“ чии фронтмен беше лидерот на Алтернатива Африм Гаши.

Старата снимка на МТВ прикажува еден настап на групата каде Гаши рапува  за љубовта и за тагата поради невозвратената љубов, а на својата љубена тој ѝ порачува дека може да умре за неа.

Погледнете