Ознака: туристички агенции
Економија

Туристичките агенции изелгуваат на улица ако се усови одлуката за задолжителен ПЦР тест за влез во земјава

пред 4 мес.
Економија

Угостителите и туристичките агенции утре излегуваат на протест

пред 8 мес.
Економија

Туристичките агенции бараат од Владата да не ги заборави во новиот пакет за помош

пред 10 мес.
Економија

Туристичките агенции бараат државата на време да се погрижи за слободно движење за граѓаните

пред 11 мес.
Економија

Сто и дваесет милиони денари од Буџетот за туристичките агенции

пред 1 година
Регион

Од утре Србија веќе нема ниту една туристичка агенција со лиценца за организирање патувања

пред 1 година
Економија

Туристичките агенции: Дајте ни помош или ќе протестираме

пред 1 година
Економија

Туристичките агенции ќе протестираат ако државата не им помогне

пред 1 година
Предупредување од надлежните по последниот случај на агенцијата “Одмори се“

Граѓаните да патуваат со лиценцирани агенции и да потпишуваат договори

пред 3 години