Ознака: одземање
Македонија

Ковачки: Судот да отпочне постапка за одземање на деловната способност на дезертерот Ковачевски

пред 2 мес.
Македонија

Историчарот на Заев и на Таче ја уби македонската наука: Титулата академик ќе мора да ја врати или Драги Ѓоргиев или Ѓорги Поп-Атанасов, а функциите да ги напуштат тројца актуелни функционери

пред 4 мес.
Македонија

И на обичните граѓани ќе им се одзема имот над 30.000 евра ако не можат да го докажат потеклото

пред 1 година
Регион

Бугарски притисок за пописот во Македонија: Да им се одземе бугарското државјанство на оние кои нема да се прокламираат како Бугари

пред 1 година
Македонија

Лидија Димова повикана во Кривичен-Обвинителството бара одземање на пасошот

пред 2 години
Македонија

Асани: Се изготвуваат решенија за преземање на одземениот имот на Сеат Кочан

пред 3 години
Македонија

Заев за Груевски: Ќе биде добро да си дојде дома

пред 4 години