Ознака: клуб Ванчо Михајлов
Македонија

Избришан од регистарот: Toлку од „Ванчо Михајлов“

пред 1 година
Македонија

Клубот „Ванчо Михајлов“ од Битола не ги отстрани спорните содржини,  Комисијата за спречување и заштита од дискриминација смета дека ЈО треба да реагира

пред 1 година
Македонија

Чепреганов: Има ли контроверза во делувањето на Иван (Ванчо) Михајлов?

пред 1 година
Македонија

Мицкоски бара власта да го затвори клубот „Ванчо Михајлов“ (ВИДЕО)

пред 1 година
Македонија

Уставниот суд оформи предмети за „Ванчо Михајлов“ и Цар Борис“

пред 1 година
Македонија

Во Македонија жените се мажи: Весна Бендевска со три рала поголеми м….. од Таче, Стево и Бујар на купче

пред 1 година
КСЗД препорача отстранување на сите спорни елементи во рок од 45 дена

Клубот „Ванчо Михајлов“ ги навредува чуствата на Македонците

пред 2 години
Регион

Бугарските власти изненадени зошто се чепкаат „Цар Борис“ и „Ванчо Михајлов“

пред 2 години
Македонија

Бугарија се чуди од реакциите за клубот „Ванчо Михајлов“

пред 2 години
Македонија

Дали власта има храброст да го затвори клубот „Ванчо Михајлов“?

пред 2 години
Македонија

Претседателот на клубот „Ванчо Михајлов раскажува како станал Бугарин: Eдно два-три месеци не спиеш и ќе се разбудиш како Бугарин

пред 2 години
Македонија

EУ не го осуди отворањето на клубот „Ванчо Михајлов

пред 2 години
Македонија

Понижување за Македонија и Македонците: Погледнете како изгледа клубот „Иван Михајлов“ внатре (ФОТО)

пред 2 години