Ознака: Богородица
Македонија

Ниту еден патник на граничниот премин „Богородица“

пред 1 година
Праљзнична честитка од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски: Да бидеме истрајни во градењето заедничка иднина

пред 2 години
Честитка на премиерот по повод Успение на Пресвета Богородица

Заев: Нема проблем којшто не можеме да го совладаме со добрина

пред 2 години
Акција на Црвениот крст

Крводарителска акција по повод Успение на Пресвета Богородица

пред 2 години
Празнувањето почна синоќа со Вечерна богослужба

Во манастирот во Матка се одбележува Успение на Пресвета Богородица

пред 2 години
Именден празнуваат: Марија, Мара, Марена, Марица, Марјан, Маријана…

Денеска е Успение на Пресвета Богородица: Кажете ја оваа молитва за среќа

пред 2 години
На 28 август е голем православен празник

Успение на Пресвета Богородица – оваа молитва се кажува за среќа

пред 2 години
Македонија

На Богородица и Табановце се чека до 30 минути

пред 2 години
Македонија

На ГП Богородица и на Табановце се чека до 45 минути

пред 2 години
Македонија

На граничниот премин Богородица се чека до 30 минути

пред 2 години
Македонија

Денеска почнува Богородичниот пост

пред 2 години
Македонија

На Богородица се чека околу половина час

пред 2 години
Македонија

На Богородица и Табановце се чека околу половина час

пред 2 години
Македонија

На граничниот премин „Богородица“ се чека повеќе од половина час

пред 2 години
зголемена фреквенција на возила

На „Богородица“ се чека од 30 до 45 минути за излез од државата

пред 2 години
Македонија

Денеска е Полагање на ризата на Богородица во Влахерна

пред 2 години
Од грчка страна има застој, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“.

Километарски колони за влез од Грција, патниците нервозни

пред 2 години
Македонија

НА ГП Богородица и Дојран се чека половина час

пред 2 години
Македонија

На Богородица и Табановце за излез се чека од 15 до 30 минути

пред 2 години
Македонија

На граничните премини Дојран и Богородица се чека од 15 до 30 минути

пред 2 години