Ознака: автопат Кичево-Охрид
Економија

Не само автопатот Кичево-Охрид: Идната влада на ВМРО-ДПМНЕ до крајот на 2026 година ќе ги доврши и експресните патишта Прилеп Градско и Ранковце-Крива Паланка

пред 2 дена
Економија

Mицкоски ветува: ВМРО-ДПМНЕ кога ќе дојде на власт до 2026-та година ќе бидат завршени автопатот Кичево – Охрид и експресните патишта

пред 3 дена
Економија

Власта организира тура по најубавиот неизграден автопат Кичево-Охрид

пред 2 недели
Македонија

Од март нема градење автопати и промоција на министрите

пред 3 мес.
Македонија

Работник работи на автопатот Кичево-Охрид (ФОТО)

пред 5 мес.
став на вмро-дпмне

Резервниот премиер Ковачевски за да покрие нечесни намери во договорот со Бехтел и Енка повторно посегна по лаги: До денеска не е направена никаква промена на трасата за автопатот Кичево- Охрид

пред 10 мес.
Економија

Автопатот Кичево-Охрид се гради ама не се гледа

пред 3 години
Економија

Автопатот кон Охрид ќе поскапува, а за пуштање ќе почекаме

пред 3 години
Економија

Бочварски не сака да прогнозира кога ќе заврши целосно автопатот Охрид – Кичево

пред 3 години
Економија

Сугарески најавува дека од влезот на Охрид кај Врбјани до градот ќе се патува по новиот автопат

пред 4 години