Ознака: алекандар николоски
Македонија

Николоски прашува: Која е улогата на Груби во криминалот во Лотарија и доделувањето на трите лиценци за онлајн игри на среќа?

пред 2 недели
Македонија

Николоски: За нас мажите се мажи, жените се жени, момчињата се момчиња, девојчињата се девојчиња

пред 1 месец
Македонија

Николоски: Човек како Пендаровски треба да си замине во историја

пред 1 месец
Македонија

Николоски прашува: Дали Ковачевски и Пендаровски го плаќаат консултантот Еисин со кешот што го извлекувале од тендерите со РЕК?

пред 2 мес.
Македонија

Николоски: Тендерот за РЕК Битола е така направен да уште слика фали од Борче Марковски да се стави во тендерската документација

пред 3 мес.
Македонија

Николоски oбјави нов криминал во ЕСМ: Избрана е поскапата понуда на омилената фирма Марковски за ископ на јаглен од 46 милиони евра (ДОКУМЕНТИ)

пред 3 мес.
Македонија

„Доаѓа надежта!“ порача Николоски споделувајќи ја неговата битка во 2023

пред 5 мес.
Македонија

Николоски: Ние немаме проблем со најсилната земја членка на ЕУ, туку со со најслабата

пред 5 мес.
Македонија

Николоски: Бугарија е само добар изговор за четири-пет големи земји членки на ЕУ

пред 5 мес.
Македонија

Николоски: Разумно е да има споени избори

пред 6 мес.
Македонија

Николоски: Уставни избори ни пред избори, ни после избори под бугарски диктат нема да има

пред 7 мес.
Александар Николоски

Нема демант од Владата дека новите казина се таксани за Черепот

пред 7 мес.
Македонија

Николоски: Бугарија бара непостоечки Бугари во Албанија, купувајќи им ги душите со нудење пасоши

пред 8 мес.
Македонија

Николоски: Доаѓаат подобри денови, доаѓаат твоите синови и ќерки Македонијо

пред 9 мес.
Македонија

Николоски: За високо корумпирана држава никој нема со прст да помрдне и да и каже на Бугарија – доста е!

пред 9 мес.
Македонија

Николоски: Власта преку лош и скапо платен ПР сака да ја престави ВМРО-ДПМНЕ како антиевропска, но вистината е дека во оваа влада не гледаме ниедно европско однесување

пред 9 мес.
Македонија

Николоски: Има денови за историја! Ова е еден од нив

пред 10 мес.
Македонија

Николоски: Со францускиот предлог Македонија останува без култура, историја и  наследство

пред 10 мес.
Македонија

Николоски: Излезе на виделина дилот СДСМ/ДУИ за уништување на Струмичко

пред 10 мес.
Македонија

Николоски: Уставните измени под бугарски диктат се затворена тема

пред 11 мес.