Бугарски навивачи лути што им бараат лични податоци за да додат на мечот во Скопје

Се загрева атмосферата пред натпреварот Македонија и Бугарија кој се игра во понеделник во Скопје. Бугарските навивачи реагираат што „северномакедонските“ … Продолжи со читање Бугарски навивачи лути што им бараат лични податоци за да додат на мечот во Скопје