Ова е планот на Заев за датум: Бугарија да го тргне ветото, Договорот за добрососедство од билатерален да стане европски проблем

Пред официјалното напуштање на премиерската функција Зоран Заев подготвува решение на спорот со Бугарија кое повторно ќе биде на штета … Продолжи со читање Ова е планот на Заев за датум: Бугарија да го тргне ветото, Договорот за добрососедство од билатерален да стане европски проблем