Касами: Без рамноправни Албанци идината на земјата е несигурна

Лидерот на Дижењето Беса, Биљал Касами, на средбите со граѓаните нагласи дека го поддржуваат Река бидејќи силно веруваат во концептот … Продолжи со читање Касами: Без рамноправни Албанци идината на земјата е несигурна