Украина, САД и Кина не се членки на судот кој сака да го апси Путин

Деновиве актуелен е Меѓународниот крвивичен суд кој издаде налог за апсење на претседателот на Русија поради злосторствата во Украина. Но, малкумина знаат … Продолжи со читање Украина, САД и Кина не се членки на судот кој сака да го апси Путин