Каде е Стефан Ѓукиќ? Му се губи трагата на убиецот на Кавачкиот клан со македонски пасош

На вчерашното судење во Подгорица не се појави обвинетиот Стефан Ѓукиќ, припадник на кланот Шкаљарскиот клан и неговата сопруга Данијела.Тие … Продолжи со читање Каде е Стефан Ѓукиќ? Му се губи трагата на убиецот на Кавачкиот клан со македонски пасош