Тајната дипломатија и несудениот златник на Дедо Михаил: Нашата црква е полна, зашто на македонски, разбирлив јазик ги читаме молитвите (2)

Рехабилитација на македонските Бугари жртви на комунистичкиот режим е една од 5+1 точките, што Бугарија и ги постави како услов … Продолжи со читање Тајната дипломатија и несудениот златник на Дедо Михаил: Нашата црква е полна, зашто на македонски, разбирлив јазик ги читаме молитвите (2)