Mедојевиќ: Европската унија е во распаѓање, иднината на регионот е во „Отворен Балкан“

Македонија е мојата омилена поранешна југословенска Република.Првите лекции за криминалот и корупцијата и шверцот на цигари во почетокот на деведесеттите … Продолжи со читање Mедојевиќ: Европската унија е во распаѓање, иднината на регионот е во „Отворен Балкан“