Никола С.(23) починал во болница еден ден откако во Раковица со автомобил наводно го удрила Ј.Р.(36).

Никола С.(23) од Белград загинал во сообраќајна несреќа во Раковица, кога со автомобил налетал осомничениот Ј.Р.(36) додека менувал гума на автомобилот.

До несреќата дошло кога девојката на Ј.Р., со својот автомобил удрила млад човек кој бил на страната на патот менувајќи гума. Девојката со својот автомобил го удрила младиот човек во задниот дел, а од силината на ударот му пукнала слезината.