Најголемата балканска ѕвезда Цеца Ражнатовиќ ја започна сезоната на концерти.Прв пат по короната таа настапи во Љубовија. Таа блескаше во бела комбинација а ниту дождот ништо не и можеше. Околлу 20.000 фанови два часа пееја со неа.

Наскоро Цеца доаѓа и во Македонија, со два концерти во Пробиштип и Охрид.