Али Ахмети има Нокиа 3310, нема ниту Вибер, а не пишува ни СМС

Aртан Груби откри дека неговиот лидер Али Ахмети има стар телефон Нокиа 3310,не користи модерни апликации а не пишува дури ни … Продолжи со читање Али Ахмети има Нокиа 3310, нема ниту Вибер, а не пишува ни СМС